Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2020
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 14 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Dodó91
  • abidne
  • Red
  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5

Energetikai tisztítás a testben-lélekben

 Mást sem hallunk, mint azt, hogy gondolkodj pozitívan!  Mindent meg is teszünk ezért, még is a lélekben ott rejtőzik a szorongató, fojtogató érzés, a félelem, amit sokszor meg sem tudunk nevezni, az önbizalom hiány..és még sorolhatnám!

Nem is gondolnánk, hogy  ezeknek a tüneteknek az OKA  milyen mélyen gyökerezik! Vannak amelyeket ebben az életünkben "szereztünk", de bizony nagyon sok olyan negatív érzetet hurcolunk, amit valamelyik előzőből hoztunk vagy a születésünkkor keletkezett!  Ezek a fel nem dolgozott "lenyomatok" ott bújnak az emberi mély tudatban a megfelelő pillanatra várva és mint  hátráltató tényező elénk állnak újból és újból, amíg meg, vagy fel nem oldjuk a blokkot amit képeznek az életünk folyamában..Az elme, rengeteg  hiedelmet hordoz, amelyekben lehetnek olyanok is amik korlátozzák az öröm kialakulását és a boldog kiteljesedést! Az élet megélése során minden ember szerez lelki blokkokat, amik megakadályozzák a továbbhaladását az Útján. Ezek a blokkok lehetnek párkapcsolati, családi, munkahelyi, illetve balesetek, betegségek megélése által kialakult blokkok. Nagyon sokszor tapasztalom a gyermekkorban elszenvedett traumák kihatását a felnőttkori életre. Ha a blokkoktól megszabadulunk, akkor fellélegzik a lélek és a negatív élmények már nem befolyásolják életünket. Szinte megszűntek  az emberi kapcsolatok, soha nem volt a világunkban ennyi depressziós, pánikbeteg és öngyilkos ember, mint manapság... A pénztelenség pedig teljesen ellehetetleníti az életet,  az embereket. A saját blokkjaink akadályoznak meg  abban, hogy rájöjjünk, kik is vagyunk valójában, mit keresünk ebben a világban.   Nem tudjuk, merre, hogyan tovább.

Maga a blokk , vagy karma oldás egy folyamat és, hogy kinél mennyi ideig tart, az mindenkinél más, mert ennek a folyamatnak, sok összetevője van már a mély tudatban.                                               

A blokkokkal való szembe nézés és értelmezés, megkönnyíti az emberi elme újraprogramozását., hogy megtudjuk élni, érezni a lelki felszabadultságot. Ha meggyógyítottuk önmagunkat, akkor  könnyebbé válik az élet utunk, az az út, amin végig kell haladnunk a jelen életünkben.  

A Zafír gyógyulást megkönnyítő technika, ebben is segítséget tud nyújtani, hogy felszínre kerüljenek ezek a gócok!

A kezelés alatt, kapcsolatba lépünk az egyén  Felsőbb Énjével, az Őrangyalával, a személyes Akasha krónikájával és a Forrás energiáival. Ennek hatása rendkívüli tisztító és felszabadító erőként dolgozik az elmében, segítve az egészséges  működését!

A kezelés alatt mindenki egy éber, de kellemesen laza meditatív állapotban van, ami lehetővé teszi az Önmagában való utazást. Ez az állapot lehetővé teszi, hogy kívülállóként  tudja kezelni az így feltárt negatív gócot, majd "átprogramozva" elengedje azt. 

Mik azok a problémák,  élet területek amelyek feloldásában segít?

- stressz oldására,
- jelen életbeli válságok, traumák
- önbecsülés hiánya,
- ismétlődő kihívások, problémakörök
- függőség,
- párkapcsolati,
- bőséggel kapcsolatos blokkok,

-negatív fogadalmak ( akár előző életek valamelyikében tett fogadalom) megtörése,                              megmagyarázhatatlan félelmek, fóbiák;                                                                                                                

A hatás azonnali, de azt tudni kell hogy, ezek a negatív lenyomatok, (főleg, ha életeken keresztül hordoztuk már őket), képesek elhitetni a tudattal a valódiságukat és  a  "felül írásukhoz" kell egy kis idő. Nagyon fontosa  hosszútávú sikerhez a tudatosság, a be -és elfogadó készség, az együttműködés!

A  terápia : 7000 Ft/ alkalom;

Bejelentkezés és időpont egyeztetés: 06/20- 219-27-02 számon

scroll back to top