Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2020
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 14 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Dodó91
  • abidne
  • Red
  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5

utazás az előző életekbe

Karmikus utazás. Valószínűleg mindenki hallotta már ezt a kifejezést, de az is lehet, hogy néhányan most találkoznak először ezzel a fogalommal. Mint a neve is mutatja, időutazást teszünk - vissza az időben – s láthatjuk egy elmúlt életünket az utazás alatt.

Az "utazás alatt" teljesen éber állapotban van az utazó, úgy mint ahogy most, e sorok olvasása közben  és mint egy fimet, úgy érzékeli az előző életét. Égi Mestereink csak olyan életbe "visznek"vissza, amely választ adhat jelen életünk problémáinak miértjére, legyen az testi, vagy lelki eredetű. Az emlékek a mély tudatból kerülnek felszínre és csak annyi, amennyit megtud az utazó meg tud érteni és fel tud dolgozni a jelen életében.

 

Miért is utazzunk?

Számtalan „problémával”, azaz feladattal szembesülünk életünk folyamán, melyeket több-kevesebb sikerrel próbálunk megoldani, s néha mégis úgy érezzük, mintha csak egy helyben topognánk. Benne vagyunk egészségtelen helyzetekben, ráadásul újra és újra hasonlókban találjuk magunkat, mint egy elakadt verkli, ami mindig ugyanazt a taktust játssza... Mi magunk sem értjük.

„Miért történik meg mindig velem..? Miért teszem ezt folyton magammal? Hiszen ez nem jó nekem...”

„Gyerekkorom óta félek a víztől.. Ezért nem tanultam meg úszni sem...Ha a strandon a mellkasomig ér a víz, már attól is pánikba esem... MIÉRT..?? Miért a félelem? Hiszen sohasem volt ezzel kapcsolatban rossz élményem! „

Ha tudnánk, hogy előzőleg halászként éltük le életünket és egy hatalmas vihar ereje összeroppantotta a bárkát és mi vízbe fulladtunk, vagy az inkvizíció idején víz általi kínzást kellett megélnünk, akkor fel tudnánk dolgozni a víz iránti félelmünket.

A karmikus utazás segít megérteni a jelen történéseit és feloldani a karmikus blokkokat, viselkedésmintákat, így bizonyos betegségek, tartós fájdalmak megszűnésében is szerepet játszhat.

Ára:   5000,- Ft /  óra

Bejelentkezés a 06/20-219-27-02  telefonszámon, vagy írj nekem itt a honlapon!

scroll back to top