Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
december 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 9 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Red
  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5
  • Dianoah
  • Szofi

Energetikai tisztítás a testben-lélekben

 Mást sem hallunk, mint azt, hogy gondolkodj pozitívan!  Mindent meg is teszünk ezért, még is a lélekben ott rejtőzik a szorongató, fojtogató érzés, a félelem, amit sokszor meg sem tudunk nevezni, az önbizalom hiány..és még sorolhatnám!

Nem is gondolnánk, hogy  ezeknek a tüneteknek az OKA  milyen mélyen gyökerezik! Vannak amelyeket ebben az életünkben "szereztünk", de bizony nagyon sok olyan negatív érzetet hurcolunk, amit valamelyik előzőből hoztunk vagy a születésünkkor keletkezett!  Ezek a fel nem dolgozott "lenyomatok" ott bújnak az emberi mély tudatban a megfelelő pillanatra várva és mint  hátráltató tényező elénk állnak újból és újból, amíg meg, vagy fel nem oldjuk a blokkot amit képeznek az életünk folyamában..Az elme, rengeteg  hiedelmet hordoz, amelyekben lehetnek olyanok is amik korlátozzák az öröm kialakulását és a boldog kiteljesedést! Az élet megélése során minden ember szerez lelki blokkokat, amik megakadályozzák a továbbhaladását az Útján. Ezek a blokkok lehetnek párkapcsolati, családi, munkahelyi, illetve balesetek, betegségek megélése által kialakult blokkok. Nagyon sokszor tapasztalom a gyermekkorban elszenvedett traumák kihatását a felnőttkori életre. Ha a blokkoktól megszabadulunk, akkor fellélegzik a lélek és a negatív élmények már nem befolyásolják életünket. Szinte megszűntek  az emberi kapcsolatok, soha nem volt a világunkban ennyi depressziós, pánikbeteg és öngyilkos ember, mint manapság... A pénztelenség pedig teljesen ellehetetleníti az életet,  az embereket. A saját blokkjaink akadályoznak meg  abban, hogy rájöjjünk, kik is vagyunk valójában, mit keresünk ebben a világban.   Nem tudjuk, merre, hogyan tovább.

Maga a blokk , vagy karma oldás egy folyamat és, hogy kinél mennyi ideig tart, az mindenkinél más, mert ennek a folyamatnak, sok összetevője van már a mély tudatban.                                               

A blokkokkal való szembe nézés és értelmezés, megkönnyíti az emberi elme újraprogramozását., hogy megtudjuk élni, érezni a lelki felszabadultságot. Ha meggyógyítottuk önmagunkat, akkor  könnyebbé válik az élet utunk, az az út, amin végig kell haladnunk a jelen életünkben.  

A Zafír gyógyulást megkönnyítő technika, ebben is segítséget tud nyújtani, hogy felszínre kerüljenek ezek a gócok!

A kezelés alatt, kapcsolatba lépünk az egyén  Felsőbb Énjével, az Őrangyalával, a személyes Akasha krónikájával és a Forrás energiáival. Ennek hatása rendkívüli tisztító és felszabadító erőként dolgozik az elmében, segítve az egészséges  működését!

A kezelés alatt mindenki egy éber, de kellemesen laza meditatív állapotban van, ami lehetővé teszi az Önmagában való utazást. Ez az állapot lehetővé teszi, hogy kívülállóként  tudja kezelni az így feltárt negatív gócot, majd "átprogramozva" elengedje azt. 

Mik azok a problémák,  élet területek amelyek feloldásában segít?

- stressz oldására,
- jelen életbeli válságok, traumák
- önbecsülés hiánya,
- ismétlődő kihívások, problémakörök
- függőség,
- párkapcsolati,
- bőséggel kapcsolatos blokkok,

-negatív fogadalmak ( akár előző életek valamelyikében tett fogadalom) megtörése,                              megmagyarázhatatlan félelmek, fóbiák;                                                                                                                

A hatás azonnali, de azt tudni kell hogy, ezek a negatív lenyomatok, (főleg, ha életeken keresztül hordoztuk már őket), képesek elhitetni a tudattal a valódiságukat és  a  "felül írásukhoz" kell egy kis idő. Nagyon fontosa  hosszútávú sikerhez a tudatosság, a be -és elfogadó készség, az együttműködés!

A  terápia : 7000 Ft/ alkalom;

Bejelentkezés és időpont egyeztetés: 06/20- 219-27-02 számon

scroll back to top

Fénykép analízis

Az analízis tartalmazza egy személy jelen életének jellemzőit, a lélek mélyén élő vágyakat, terveket,esetleges történéseket, egészségre való utalásokat is, előző életbeli jellemet, cselekedeteket  ami a saját Akasha krónikában meg van írva, és a jelen életre is magyarázatot adhat! Legyen az életmód, vagy egészség, gondolati és tudat fejlettség.

Ára: 4000,- Ft

Ártó negatív energiák levétele/spirituál is védelem

Negatív akaratok ( átok) megszüntetése. Nem is feltételeznénk, hogy minden olyan gondolat, ami haragból, dühből vagy irigységből ered, az negatív szálként, blokkot képez és mint vissza tartó erő hat az életünkre..Csak az tűnik fel, hogy semmi nem úgy alakul, ahogy annak lennie kellene! 

Élősködő szellemi lény eltávolítása. Olyan lények ők, akik nem képesek ezt a közeget elhagyni, mert valami káros szenvedély ( alkohol, dohányzás, drog, stb..) itt tartja őket, vagy nem is tudják, hogy már nem ebben a fizikai világban léteznek. Ez a "kötelék", annyira erős, olyan égetően hat rájuk, hogy "rátapadnak" azokra az emberekre, akiknek rést találnak az aurájukon, majd átveszik a tudatukon az irányítást, ami negatív tüneteket produkál! Teljesen elnyomva a "gazda" ember eredeti jellemét!

Nagyon fontos tudni, hogy akiről valaki leveszi az ártó és negatív energiákat, azok pár nap múlva nem kerülhetnek vissza, mert védelmet kell kapnia a páciensnek! Ezt minden hiteles "Csatornának"  tudnia kell! Ezért, ha olyannal találkoztok, aki "hetente" vissza hív, negatív energiák "levételére", azonnal fel kell figyelni erre és óvatosnak lenni mindenkinek!! 

Ára: 10000,- Ft

Angyali tanítók,  legfelsőbb Én üzenetének átadása

                                                Bepillantás az Akasha krónikába

Ára: 7000 Ft

Áldással és szeretettel: Zamira

Egyeztetés: 06/ 20-219-27-02 . számon.

 

 

      

 Bejelentkezés a 06/20-509-95-81 telefonszámon, vagy írj nekem itt a honlapon!

 

scroll back to top

utazás az előző életekbe

Karmikus utazás. Valószínűleg mindenki hallotta már ezt a kifejezést, de az is lehet, hogy néhányan most találkoznak először ezzel a fogalommal. Mint a neve is mutatja, időutazást teszünk - vissza az időben – s láthatjuk egy elmúlt életünket az utazás alatt.

Az "utazás alatt" teljesen éber állapotban van az utazó, úgy mint ahogy most, e sorok olvasása közben  és mint egy fimet, úgy érzékeli az előző életét. Égi Mestereink csak olyan életbe "visznek"vissza, amely választ adhat jelen életünk problémáinak miértjére, legyen az testi, vagy lelki eredetű. Az emlékek a mély tudatból kerülnek felszínre és csak annyi, amennyit megtud az utazó meg tud érteni és fel tud dolgozni a jelen életében.

 

Miért is utazzunk?

Számtalan „problémával”, azaz feladattal szembesülünk életünk folyamán, melyeket több-kevesebb sikerrel próbálunk megoldani, s néha mégis úgy érezzük, mintha csak egy helyben topognánk. Benne vagyunk egészségtelen helyzetekben, ráadásul újra és újra hasonlókban találjuk magunkat, mint egy elakadt verkli, ami mindig ugyanazt a taktust játssza... Mi magunk sem értjük.

„Miért történik meg mindig velem..? Miért teszem ezt folyton magammal? Hiszen ez nem jó nekem...”

„Gyerekkorom óta félek a víztől.. Ezért nem tanultam meg úszni sem...Ha a strandon a mellkasomig ér a víz, már attól is pánikba esem... MIÉRT..?? Miért a félelem? Hiszen sohasem volt ezzel kapcsolatban rossz élményem! „

Ha tudnánk, hogy előzőleg halászként éltük le életünket és egy hatalmas vihar ereje összeroppantotta a bárkát és mi vízbe fulladtunk, vagy az inkvizíció idején víz általi kínzást kellett megélnünk, akkor fel tudnánk dolgozni a víz iránti félelmünket.

A karmikus utazás segít megérteni a jelen történéseit és feloldani a karmikus blokkokat, viselkedésmintákat, így bizonyos betegségek, tartós fájdalmak megszűnésében is szerepet játszhat.

Ára:   5000,- Ft /  óra

Bejelentkezés a 06/20-219-27-02  telefonszámon, vagy írj nekem itt a honlapon!

scroll back to top

Jóslás

Sokan szeretnénk ismerni a jövőt, szeretnénk, ha vágyainknak megfelelően alakulnának a dolgok körülöttünk. De a NAGY EGÉSZ úgy van kitalálva, hogy csak keveseknek, és csak ritkán adatik meg a dolgok előre kiszámíthatóságának képessége. Általában azt szeretjük hallani, hogy milyen szépek, okosak és jók vagyunk, rossz dolgok pedig csak azokkal (másokkal) történhetnek, akik nem annyira tökéletesek, mint mi. De az élet nem mindig a mi igazságunk, a mi értékrendünk, a mi reményeink szerint alakul, néha bizony padlóra küld és nem értjük, mivel érdemeltük ezt ki. Nem haragudhatunk az egész világra csak azért, mert a dolgok nem úgy alakultak, ahogyan mi szerettük volna. Mi a megoldás?

kártyajóslás

Talán, ha egy picit jobban ismernénk magunkat, ha a hibáinkat és erényeinket sem tagadnánk meg, akkor könnyebb lenne feltérképezni a ránk váró nagybetűst. Erre való a jóslás. Ehhez nem fontos feltétlenül a kérdezőnek jelen lennie ( bár úgy a legjobb) , elég csak a kérdését feltennie! Azok a lények, akik a mindennapjainkban velünk vannak és ismerik életünk útjának eseményeit, állomásait, tudják, hogy milyen lehetőségek közelítenek a sorsban felénk.

A kártya nem dönt helyettünk, de segít abban, hogy megértsük életünk eseményeit, és a jelenlegi rezgéseinknek megfelelően segít feltérképezni a lehetséges jövőt. Senki sem tudhatja a biztos jövőnket, hiszen azt a jelenlegi gondolkodásunkkal, érzéseinkkel, rezgéseinkkel mi magunk formáljuk, erre való a szabad akarat. Így a jóslatok által előrejelzett lehetséges jövőn mi magunk tudunk változtatni, kivéve, ha elkerülhetetlen, karmikus eseményekről van szó, akár jó, akár negatív értelemben. Lehet, hogy olyan választ kapunk, amire belsőleg nem vagyunk felkészülve. Ekkor teljesen normális reakció az elutasítás. De a válasz attól még az a válasz marad… , és irányt mutat!

Ne félj a jövőtől! Vedd kezedbe életed irányítását és készülj fel tudatosan az eljövendő eseményekre!

Mindenre kiterjedő személyes kártyajóslás          6000,- Ft
 

Bejelentkezés a 06/20- 219 - 27 - 02 telefonszámon, vagy írj nekem itt a honlapon!

scroll back to top

Karma  analízis =  Nevek mágiája

Kabbalista horoszkóp
 

Azt a fejlettségi szintet, leélt életekből nyert tapasztalatokat mutatja meg, amivel a lélek a leszületése előtt rendelkezik. Rámutat a leendő életút fejlődésének szakaszaira és az elérendő célokra, amit életútnak, életcélnak nevezünk. Segíthet megérteni önmagunkat és embertársainkat is. Magyarázatot ad a jellemünkre.

karma analízis

Ezt a tervet,amit elérendő célnak hívunk a lélek saját magának írja meg, amit magas rangú angyali lények, Égi Mesterek  bírálnak el. Erre azért van szükség, mert  abban az állapotban nem érzékelhető a fizikai világ súlya és csak annyit "vállalhat" be amennyit az emberi testben eltud viselni (karmák ledolgozása,fejlődéshez szükséges tapasztalatok megélése, tanulás...), ezután "kiválasztja" azt a  lélekpárt,akiknek a génjeire szüksége van az életcélja eléréséhez,de még a helyet is ahová lefog születni.....és megszületik!  Attól a pillanattól kezdve pedig minden rajtunk, leszületett utazókon múlik, mert a karmát nem csak hozni lehet,hanem megteremteni is a  jelen életben....

Nagy segítség lehet a számunkra,ha tudjuk kik vagyunk, vagy ki az a lélek akit nevelünk, megmutathatja a sorsunk  útját! A bölcselet azt mondja,hogy nevedben a sorsod.

Mivel az ember a nagy kozmosz vetülete, vagyis kis kozmosz,  ezért  külső és belső történetének minden mozzanata valami láthatatlan, egyetemes formulából árad ki.  Az egyén jelen életének némely történését sokszor "véletlennek" tartja, de a Látó tudja, hogy a véletlennek nincs helye a világmindenségben. Ok  és okozat törvényei uralkodnak a mélyebb létsíkokon, a magasabb  létsíkokon pedig a szellem mágikus tudatossága.
Az, hogy valakinek  bizonyos nevet adnak,  karmikus terhelés rajta, megfelel fejlődési állapotának.  Itt mutathat utat a  Nevek mágiája, ami Kabbalista horoszkóp alapján épül fel.
A vezetéknév  a vérkeresztséget jelöli, de benne van a változtatás lehetősége is.
A keresztnév már személyesebb adottságra utal, bizalmas kötésre  önmagunkkal és környezetünkre.
A vezetéknév a fizikai síkon, a keresztnév  az asztrálsíkon határozza meg a sorsunkat.
Meglehet vizsgálni  a társas viszonyokat is  ( házasság,  emberi kapcsolatok,  vérrokoni szálak : gyermek, unoka stb. ) és nem csak az egyén  jelen életbeli  jellemzőit !
Ár: 4000 Ft / db
 
Bejelentkezés a 06/20- 219-27-02  telefonszámon, vagy írj nekem itt a honlapon!
scroll back to top