JutaVit izotóniás tengervizes orrspray 6 hó+ ( ml)

Jutavit orrspray

JutaVit izotóniás tengervizes orrspray ml JutaVit Izotóniás tengervizes orrspray Izotóniás tengervizes orrspray ásványi anyagokkal A JutaVit izotóniás tengervíz tartalmú oldat biztonságos használatot nyújt felnőttek és gyermekek számára.

Részletes leírás Izotóniás tengervizes orrspray ásványi anyagokkal. A JutaVit izotóniás jutavit orrspray tartalmú oldat biztonságos használatot nyújt felnőttek és gyermekek számára. Atlanti óceánból származó természetes tengervizet és értékes ásványi anyagokat tartalmaz.

  • Akik abbahagyják a dohányzást, tanácsot adnak hogyan
  • Atlanti óceánból származó természetes tengervizet és értékes ásványi anyagokat tartalmaz.
  • JutaVit izotóniás tengervizes orrspray ml | BENU Online Gyógyszertár
  • Értékelés Jutavit izotóniás tengervizes baby orrspray A JutaVit izotóniás tengervíz készítményt az orr napi higiéniájának megőrzésére és normális működésének fenntartására tervezték.

A JutaVit izotóniás tengervíz készítményt az orr napi higiéniájának megőrzésére és normális működésének fenntartására tervezték. Természetes tengervíz tartalma hozzájárul az orr sűrű váladékának elvékonyításához, mely enyhülést hoz az orrnyálkahártyára, hideg időjárás és allergiás időszakok idején.

#orrcseppvsorrspray Miért jobb az orrspray mint a csepp?

Kiöblíti az allergén jutavit orrspray egyéb porokat, valamint megkönnyíti a légzést. Rendszeres használata javítja az orrnyálkahártya hidratáltságát, így hatékonyan megakadályozza a bakteriális, vírusos fertőzések és jutavit orrspray kialakulását terjedését.

Rendszeres használata javítja az orrnyálkahártya hidratáltságát, így hatékonyan megakadályozza a bakteriális, vírusos fertőzések és allergiák kialakulását, terjedését.

Részletes leírás Izotóniás tengervizes orrspray ásványi anyagokkal. A Jutavit izotóniás tengervíz készítményt az orr napi higiéniájának megőrzésére és normális működésének fenntartására tervezték. Természetes tengervíz tartalma hozzájárul az orr sűrű váladékának elvékonyításához, mely enyhülést hoz az orrnyálkahártyára, hideg időjárás és allergiás időszakok idején.

Felhasználási javaslat: - az orr mindennapos higiéniájának fenntartásához, - száraz orrnyálkahártya esetén, - nátha, arcüreggyulladás és szénanátha esetén, - fertőzések és allergia során kialakult orrnyálkahártya és bőrirritáció megnyugtatására, - kérjük, használat előtt olvassa el a csatolt használati útmutatót, - tárolja szobahőmérsékleten.

Adagolás: felnőtteknek naponta két-három alkalommal befújás mindkét orrlyukba.

miért hagyja abba a cigaretta dohányzását hagyja abba a dohányzást, örökké

Gyermekeknek 6 hónapos kortól naponta két-három alkalommal befújás mindkét orrlyukba. Figyelmeztetés: az edényben túlnyomás uralkodik, hő hatására megrepedhet.

Izotóniás tengervizes készítmény a mindennapos higiénia és orrápolás érdekében csecsemőknek 1 hónapos kortól, gyermekeknek és felnőtteknek. JutaVit Baby Izotóniás tengervizes orrspray Izotóniás tengervizes orrspray ásványi jutavit orrspray A JutaVit izotóniás tengervíz készítményt az orr napi higiéniájának megőrzésére és normális működésének fenntartására tervezték. Természetes tengervíz tartalma hozzájárul az orr sűrű váladékának elvékonyításához, mely enyhülést hoz az orrnyálkahártyára, hideg időjárás és allergiás időszakok idején. Kiöblíti az allergén és egyéb porokat, valamint megkönnyíti a légzést. Rendszeres használata javítja az orrnyálkahártya hidratáltságát, így hatékonyan megakadályozza a bakteriális, vírusos fertőzések jutavit orrspray allergiák kialakulását terjedését.

Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás.

Összetétel:

Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő.

dohányzásról leszokni a filmet együtt készen áll a dohányzásról való leszokásra?

Nem érheti 50C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvostechnikai eszköz.

jutavit orrspray tanácsok azoknak, akik abbahagyják a dohányzást

Összetevők: atlanti óceánból származó természetes tengeri sós víz, ioncserélt víz. Kiszerelés: ml.

a dohányzásról való leszokás jobban néz ki Orosz csillagok, akik abbahagyják a dohányzást

Ingyenes szállítás 15 Ft felett Minőségellenőrzött termékek.