Sinol orrspray fejfájásra 10ml

Orrspray migrénre. IMIGRAN 20 mg oldatos orrspray

A Sinol fő hatóanyaga a kapszaicin, a Cayenne-paprikában található vegyület.

Sinol orrspray fejfájásra 10ml leírása, használati útmutató

A kapszaicin érzéketlenné teszi az orrnyálkahártya idegvégződéseit és javítja a keringést, így gyors enyhülést jelent fejfájásra és arcüregi fájdalomra. A többi összetevő pedig nedvesen tartja az orrnyálkahártyát és védelmet nyújt a bakteriális fertőzések ellen.

könnyen lemondhat a dohányzásról

A kapszaicin aktiváló hatással rendelkezik, így alkalmazását orrspray migrénre másodpercig erős égő érzést okoz. Ezután megnyugtatja és ellazítja a görcsös ereket és arcizmokat.

Sinol orrspray fejfájásra 10ml

Tartós, rendszeres használata esetén az égő érzés kevésbé kellemetlen, és orrspray migrénre készítmény hatásfoka is megnövekszik. Adagolás: Alkalmazása allergiára reggel és este, fejfájásra kb. Erős fájdalomnál orrlyukanként egyszerre fújás Előnye: Mivel nem az emésztőrendszeren keresztül fejti ki hatását, a Sinol kíméli a gyomrot és a májat, sőt, emésztési panaszok másnaposság, gyomorrontás, máj- és veseproblémák esetén is használható.

Az orrspray első használatakor néhányszor a levegőbe szükséges spriccelni. Az orrspray használatakor a beteg fejét kissé döntse előre, az adagolófejet helyezze orrspray migrénre egyik orrlyukba, másik orrspray migrénre az ellentétes orrlyukat szorítsa le, majd mély lélegzetvétellel egyidejőleg pumpálja a Sinol-M-et az orrüregbe.

Végezze ugyanezt el a másik orrlyuknál is.

milyen betegségek jelentkeznek a dohányzásból hogyan lehet gyorsan lefogyni

Az orrspray használata után kerülje az orr fújását és ne tüsszentsen. Használat előtt felrázandó!

Az Imigran orrspray alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével, ha - máj- vagy veseproblémái vannak; - szívbetegségre utaló tünetei vannak, pl. Ilyen esetekben a kezelőorvosnak ellenőriznie kell a szívműködést, mielőtt felírja az Imigran orrspray migrénre. Nagyon ritkán súlyos szívbetegség alakult ki a szumatriptán alkalmazását követően, annak ellenére, hogy előzőleg nem találtak elváltozást.

Alkalmazás: 12x naponta fejfájás, migrén vagy egyéb fájdalom esetén A legtöbb fejfájást a véredények összehúzódása vagy a szemkörüli kisizmok összehúzódása okozza orrspray migrénre homlokon keresztül. Ha a fájdalom nem szőnik meg perc alatt, akkor szer az orrspray használatát meg kell ismételni.

Enyhítik a krónikus fájdalom, a fejfájás és a migrén révén erőteljes hang terápia zene

A Sinol-M egyéb fájdalmak enyhítésére is alkalmazható. Összetétele: capsicum 4x,Aloe vera extr. Az orrspray szobahőmérsékleten tárolandó.

Egy ígéretes gél migrénben Az Egyesült Államok Élelmiszer és Gyógyszer Hatósága FDA január én engedélyezte a felnőtt betegek aurás és nem orrspray migrénre migrénjének kezelésére szolgáló Tosymra szumatriptán nevű készítményt kérelmező: Dr. A standard elbírálású kérelem úgynevezett Type 3 típusú beadvány volt, azaz a készítmény újdonsága maga a formulázás, mivel itt egy orrsprayről van szó. Egy adag megfelel 4mg intravénásan adagolt szumatriptánnak, ám a szer felszívódása számottevően gyorsabb.

Mellékhatás nem ismeretes. Figyelmeztetés: a Sinol orrspray Capsaicint tartalmaz. Ez a paprikából származó természetes alapanyag a nyálkahártyára jutva rövid ideig kb.

Többszöri használat után ez az érzés enyhül.

Módosítva: Egy új orrspray gyorsan csillapítja a migrént, segítségével már 2 órán belül csillapítani lehet a orrspray migrénre okozta fájdalmat. Az OptiNose által gyártott eszköz egy inhalátorhoz hasonlít, amely por alakú gyógyszert fúj az orrüregbe. A port az orrspray egyik végén lehet betölteni, melyet az orrlyukba kell helyezni, a másik végét pedig a szájban kell tartani. Kilégzéskor a levegő a gyógyszerport az orrlyukba fújja, ahonnan gyorsan felszívódik a véráramba a felszínhez közeli kis vérereken keresztül.

Terhesség és szoptatás estén orrspray migrénre meg kezelőorvosát. Ügyelni kell arra, hogy az oldat orrspray migrénre ne kerüljön.

szeretnék élni leszokni a dohányzásról

Ha véletlenül az oldat a szembe kerül, bő vízzel ki kell öblíteni. Nem ajánlott 12 éven aluli gyermekeknek.

orrspray migrénre szteroid tartalmú orrspray