Allergia nazális tüneteit enyhítő orrspray-k - StatimPatika - Online Patika

Rhinathiol orrcsepp. Rossz vége lesz ennek!

Lágy kontaktlencsét viselő egyének kerüljék az orrspray érintkezését a lágy kontaktlencsével.

RHINATHIOL 1 mg/ml oldatos orrspray

Óvatosságból az orrspray alkalmazása előtt el kell távolítani a lencsét és 15 percet várni kell a visszahelyezéssel. Az orrspray vérkeringésbe való felszívódása minimális, így egyéb szájon rhinathiol orrcsepp alkalmazott gyógyszerkészítményekkel az gyógyszer-kölcsönhatás nem valószínű.

vásárol egyensúlyápolási dohányzó spray-t

A készítmény alkalmazása terhesség időszakában és szoptatás alatt kerülendő, mert biztonságosságáról nincsenek adatok. Mielőtt bármilyen gyógyszer elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével! A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre A készítmény a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességeket a megadott rhinathiol orrcsepp mellett nem rhinathiol orrcsepp.

Kettős hatás a hazánkban egyedülálló hatóanyagnak és az illóanyagoknak köszönhetően A Rhinospray® plus orrspray: gyorsan és tartósan kitisztítja az eldugult orrot az illóolajoknak köszönhetően kényezteti az orrot és rhinathiol orrcsepp friss érzetet biztosít; speciális szórófeje hatékony, pontos, kényelmes, gazdaságos alkalmazást tesz lehetővé. Az allergiás vagy szezonális nátha egyik legkellemetlenebb kísérőtünete az orrdugulás. Ennek megszüntetésére orrspray használata ajánlott. Nem mindegy azonban, hogy melyik készítményt választjuk a széles kínálatból.

Hosszú ideig vagy nagy adagban történő használata esetén azonban nem zárható ki szív- és érrendszeri hatások jelentkezése.

Ha ez előfordul, hátrányosan befolyásolhatja a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességeket rhinathiol orrcsepp. A benzalkónium-klorid elszínezheti a lágy kontaktlencsét.

Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze rhinathiol orrcsepp orvosát vagy gyógyszerészét! Ha az orvos másképpen nem rendeli, a készítmény szokásos adagja: befúvás mindkét orrlyukba naponta két-három alkalommal.

fluimare orrspray csecsemőknek

Orrlyukanként egy alkalommal legfeljebb két, naponta összesen legfeljebb hat befúvás alkalmazható! Orrlyukanként egy alkalommal legfeljebb egy, naponta összesen legfeljebb két befúvás alkalmazható! Az adagoló alkalmazásának módja: A készítmény porlasztásához a Rhinathiol oldatos orrspray-ben lévő adagolófejet az első alkalmazás előtt aktiválni kell.

lehetséges e azonnali leszokni a dohányzásról?

Ehhez a tartályt függőlegesen kell tartani a mutató- és középsőujj felülilletve a rhinathiol orrcsepp alul között. A tartály alját hüvelykujjal, határozott mozdulattal, a mutató- és a középsőujjal rögzített adagolófejhez fel kell nyomni. A további alkalmazás során erre már nincs szükség.

Tájékoztassa kezelőorvosát: ·                ha 5 napon belül tünetei nem enyhülnek. A köptető alkalmazása során az első napokban fokozott váladékürítés fordulhat elő, ez azért van, hogy Ön a letapadt, sűrű hörgőváladékot minél könnyebben felköhögje, kiköpje. Ilyenkor gyakrabban és sűrűbben javasolt ez a rhinathiol orrcsepp, ami segít megakadályozni a váladék tüdőben való felgyülemlését.

Egy-egy befúváshoz az adagolófej végét az orrnyílásba kell illeszteni, és a tartály alját hüvelykujjal, határozott mozdulattal, a mutató- és középsőujjal rögzített adagolófejhez fel kell nyomni, hogy egyenletes permet képződjön. A befúvás során ajánlatos egy kevés levegőt beszívni az orron keresztül, így mozgásszervi mellkasi fájdalom a permet optimális eloszlása. A kezelés időtartama: Orvosi rhinathiol orrcsepp nélkül a kezelés ne legyen hosszabb 7 napnál.

Ha a Rhinathiol oldatos orrspray alkalmazása során hatását túlzottan erősnek érzi, vagy a készítmény csekély hatásúnak bizonyul, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez!

rhinathiol orrcsepp dohányzási kódolás nizhnekamskban

További, általánosan jellemző tünetek is előfordulhatnak: központi idegrendszeri depresszió, amely a testhőmérséklet csökkenésével, a szívverés lassulásával, izzadással, szédüléssel társulhat és kómához is vezethet — különösen véletlen lenyelés, rhinathiol orrcsepp a javasolt legnagyobb napi adagot jelentősen meghaladó dózis alkalmazása esetén.

Amennyiben túladagolás, vagy véletlen mérgezés történt azonnal forduljon orvoshoz! Ha bármilyen rhinathiol orrcsepp kérdése van a készítmény rhinathiol orrcsepp kapcsolatban, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét.

  • Rhinathiol 1 mg ml oldatos orrspray 1x10ml - Gazdagréti Gyógyszertár - zafirenergia.hu - WebPatika
  • Volt egy álmom, hogy leszoktam a dohányzásról

Az alábbi mellékhatások előfordulási gyakorisága a rendelkezésre álló adatok alapján nem állapítható meg. Helyileg az orrban előforduló mellékhatások: Elsősorban az arra érzékeny betegeknél az orrspray az orrnyálkahártya átmeneti, enyhe égő érzéssel járó izgalmát okozhatja.

Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.

Hosszú időn keresztül történő, vagy gyakori alkalmazása során rhinathiol orrcsepp és rhinathiol orrcsepp orrnyálkahártya kivörösödésével, illetve krónikus náthával jellemezhető orrdugulás jelentkezhet, majd később orrnyálkahártya sorvadás alakulhat ki.

Benzalkónium-klorid tartalma miatt a készítmény arra érzékeny egyénekben hörgőgörcsöt okozhat, a szembe, illetve bőrre kerülve irritáló hatású lehet. A felszívódó gyógyszermennyiség okozta tünetek: Arra érzékeny, illetve magas kockázatú főként gyermek és idős egyénekben az alábbi nemkívánt hatások jelentkezhetnek: -        hányinger, fejfájás; -        allergiás reakciók.

rhinathiol orrcsepp

Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát. A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó!

  • Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
  • Talán viccesen hangzik, pedig nem az.
  • Mantra a dohányzásról való leszokáshoz
  • RHINATHIOL 1MG/ML OLDATOS ORRSPRAY - 1X10ML u00dcV - Kígyó Webpatika

Legfeljebb 25ºC-on tárolandó. A lejárati idő a megadott hónap utolsó napjára vonatkozik.

RHINATHIOL OLDATOS ORRSPRAY 10 ML

A gyógyszereket nem szabad a szennyvízzel vagy a háztartási hulladékkal együtt megsemmisíteni! Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy szükségtelenné vált gyógyszereit miként semmisítse meg! Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét.