RHINATHIOL 1 mg/ml oldatos orrspray (1x10 ml) adatlap

Rhinathiol orrspray

Rhinathiol orrspray ára

Kettős hatás a hazánkban egyedülálló hatóanyagnak és az illóanyagoknak köszönhetően A Rhinospray® plus orrspray: gyorsan és tartósan kitisztítja az eldugult orrot az illóolajoknak köszönhetően kényezteti az orrot és kellemesen friss érzetet biztosít; speciális szórófeje hatékony, pontos, kényelmes, gazdaságos alkalmazást tesz lehetővé.

Az allergiás vagy szezonális nátha egyik legkellemetlenebb nikotin-függőség gyógyszerek rhinathiol orrspray étvágy csökkentésére az orrdugulás.

rhinathiol orrspray

Ennek megszüntetésére orrspray használata ajánlott. Nem mindegy azonban, hogy melyik készítményt választjuk a széles kínálatból.

leszokni a dohányzásról, a bordák fájdalma dohányzási kezelés Khersonban

Az orrdugulást az orrnyálkahártya duzzanatát megszüntető szerekkel lehet leggyorsabban kezelni. Ilyenek az orrnyálkahártya dekongesztánsok. Hatásukra az orrnyálkahártya rhinathiol orrspray összehúzódnak, a vérátáramlás és a duzzanat csökken és javul az orr levegőáramlása.

Az egyik leghatékonyabb dekongesztáns a tramazolin, amely már öt perc alatt kifejti hatását, és hosszú órákra felszabadítja az orrot. A tramazolin hatását tökéletesen egészítik ki az olyan illóanyagok, mint az eukaliptol, a mentol és a kámfor, amelyek keverékével kapcsolatban kimutatták, hogy vírusos vagy allergiás náthában szenvedő betegeknél a légzésfunkciós paraméterek javulnak használatukkor, illetve az orrnyálkahártya kiszáradásának csökkentéséhez is hozzájárulnak.

rhinathiol orrspray aqua maris baby orrspray

Kiváló megoldást jelent a Rhinospray® plus orrspray alkalmazása, amely az egyetlen olyan Magyarországon forgalmazott orrspray, amelynek hatóanyaga a tramazolin.

A gyógyszer percek alatt és tartósan szünteti meg az orrdugulást: hatását öt perc alatt fejti ki, és hatása hosszú órákon át tart.

  • Rhinathiol 0.
  • Rhinathiol 1 mg/ml oldatos orrspray 1x10ml | BENU Online Gyógyszertár

Emellett a hozzáadott mentol, eukaliptol és kámfor kényeztetik az orrot és friss, tiszta és hűs érzést biztosítanak. A mentol régóta alkalmazott inhalálószer, rhinathiol orrspray az orr hidegérzékelő receptoraira hat, rhinathiol orrspray kámfor jól ismert légzéskönnyítő, míg az eukaliptol vékony filmréteget képez, s így védi a nyálkahártyát a kiszáradástól.

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható. Mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen e gyógyszer körültekintő alkalmazása. Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet! További információkért vagy tanácsért forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez! S ürgősen forduljon orvosához, ha tünetei 7 napon belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak!

Speciális szórófejének köszönhetően a Rhinospray® plus hatóanyaga a nyálkahártya kiterjedt területére jut el, egyenletes koncentrációban és mindig azonos adagokban. Emellett nem folyik le a garatba, és nem csöpög ki az orrból, használata pedig kényelmes, ugyanis lefekvés nélkül is alkalmazható.

  • Leszokni a tini dohányzásról
  • Rhinathiol 0,1% orrspray
  • Két év alatt leszokni a dohányzásról
  • Az orrspray vérkeringésbe való felszívódása minimális, így egyéb szájon keresztül alkalmazott gyógyszerkészítményekkel az interakció nem valószínű.
  • Hogyan lehet a vágy a dohányzásra
  • Tengervizes orrspray sterimar
  • Amikor könnyebb lesz a kilépés után
  • RHINATHIOL 1MG/ML OLDATOS ORRSPRAY - 1X10ML u00dcV - Kígyó Webpatika

A Rhinospray® plus Magyarország vezető orrspray-je. Orrmelléküreg- illetve középfül-gyulladásban az Eustach-kürt elzáródása esetén a váladék kiürülésének elősegítésére orvosi javallatra adható.

szív és érrendszeri dohányzás edgar arról, hogyan lehet leszokni a dohányzásról

Adagolása: 6 éves kortól naponta maximum négyszer lehet az orrnyílásokba permetezni öt-hét napon keresztül, kizárólag a kezelőorvos javaslatára alkalmazható ennél hosszabb ideig.

A Rhinospray® hatása kettős: hatóanyaga gyorsan és tartósan felszabadítja a légutakat, míg a frissítő illóanyagok kényeztetik orrunkat. IMS sell-out adatok alapján a dekongesztáns orrspray-k darab eladását tekitve a