SALVUS GYÓGYVÍZ PERMET ORRSPRAY FELTÉTTEL 50ML

Salvus orrpermet

Tartalom

  Salvus gyógyvíz permet orrspray feltéttel zöld 50 ml 2 Ft Bükkszéki Salvus természetes alkálihidrogénkarbonátos gyógyvíz permet Javallatok: Ajánlott az orr és melléküregei hurutos megbetegedéseinek kezelésében a nyálkahártya nedvesítésére, nyákoldásra, a váladék kiürülésének elősegítésére, a dohányzás okozta káros légúti hatások csökkentésére.

  Mi a hatóanyaga?

  hagyja abba a dohányzást reggel sötét nyálban

  Természetes alkalikus gyógyvíz, mely hatását illetően nagyrészt nátriumbikarbonátot és konyhasót tartalmaz. Bükkszék változatos természeti környezetben lévő üdülőfalu, a Bükk hegység nyugati lábánál, a Tarna völgyének peremén fekszik.

  salvus orrpermet 50 év a leszokásról

  Ez a gyógyvíz tette országosan ismertté a községet. A SALVUS gyógyvíz a nagy oldott salvus orrpermet sótartalmú, alkáli-hidrogén-karbonátos-kloridos, brómos-jodidos gyógyvizek csoportjába tartozik. Összetételét tekintve a világon egyedülálló, igen magas összes salvus orrpermet anyag tartalmú Az anionok közül kiemelkedő mennyiségű a hidrogén-karbonát, amely a többi összetevővel komplex hatást kifejtve a vizet az egyik legkülönösebb salvus orrpermet gyógyvízzé teszi.

  miért abbahagyta a dohányzást és hízott