Feliratkozom a hírlevélre:

Termálfürdő terhesen

Tartalom

  termálfürdő terhesen dohányzásról való tabletta segít

  Írta: termalonline. Címke: jacuzzikismamamagas vérnyomásszaunaterhestermálfürdőúszásvárandóswellness A várandós nőkben felmerülhet a kérdés, hogy kockázatok nélkül igénybe vehetik-e a különféle wellness szolgáltatásokat?

  A Wellness Café megkérdezett erről a témáról egy szülész-nőgyógyászt.

  dohányzásról való leszokás segítséget nyújt vitaly melnikov, amikor abbahagytam a dohányzást

  Sávay Sándor szerint a jacuzzi — s ide sorolhatók az uszodák, a termálvizes élménymedencék is — nem okozhat gondot, hiszen fertőtlenítik ezeknek a vizét, így kicsi az esélye annak, hogy bármilyen fertőzést elkapjon a kismama. A doktor kivételként említi azokat, akiknek már volt koraszülésük, náluk ugyanis a termálfürdő terhesen víz a méhszáj izomzatának túlzott mértékű ellazulását okozhatja.

  A szaunázással kapcsolatban már több fenntartása van az orvosnak.

  termálfürdő terhesen

  Eleve csak azoknak ajánlja, akik hozzászoktak korábban a szaunázáshoz és nekik is csak a terhesség első felében. Sávay szerint ugyanis a várandósság már önmagában is megnövekedett terhelést jelent a szervezet, azon belül is a keringési rendszer számára.

  ki hagyta el a dohányzást Milyen betegségeket okoz a dohányzás

  Márpedig a szaunázás során, a nagy hőkülönbség alaposan próbára teszi a keringést. A magas vérnyomással küszködő hölgyek számára pedig még a terhesség korai szakaszában is ellenjavallt a szauna használata.

  • Súlyos fejfájás dohányzás közben
  • Kismamák és a wellness - Termál Online